Čišćenje napa i ventilacija

Početna stranica » Čišćenje napa i ventilacija
Čišćenje napa i ventilacija 2021-11-18T20:57:29+00:00

Čišćenje napa i ventilacija

Čišćenje napa i ventilacija

Čišćenje i dezinfekcija kuhinjskih napa, ventilacijskih kanala i odsisnih ventilatora

Sukladno obavezi koju propisuje Pravilnik o zaštiti od požara ugostiteljskih objekata pružamo usluge mehaničko-kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava kuhinjskih napa i ventilacijskih odsisnih kanala te odsisnih ventilatora iz prostora objekata.

Naša usluga uključuje:

Demontažu, pranje i montažu filtera
Odmašćivanje i čišćenje kuhinjske nape
Demontažu i montažu odsisnog ventilatora
Montažu svih elemenata te ispitivanje i puštanje u rad
Postupak otklanjanja naslaga atmosferskog zaprljanja na vanjskom dijelu kanala
Kemijsko i hidromehaničko odstranjivanje zaprljanja i masnoće
Hidromehaničko odstranjivanje zaprljanja
Izvrsnost naše usluge osiguravamo korištenjem kvalitetnih i ekološki prihvatljivih sredstava, poslovna diskrecija, profesionalnost i iskustvo naših zaposlenika te njihovu stručnost i educiranost za obavljanje navedenih poslova. Posjedujemo certifikate kvalitete ISO 9001/EN koji jamče ekološku prihvatljivost i biorazgradivost sredstava koje koristimo u radu, potvrdu Zavoda za javno zdravstvo i mišljenje Ministarstva kulture.

Radovi i cijena podrazumijevaju visok stupanj čistoće i dezinfekcije uz korištenje odmah po završetku montaže nape i elemenata.

Sukladno Zakonu o zaštiti od požara na raspolaganju Vam stoji i usluga izrade i zamjene filtera nape.

Nakon završetka radova izdajemo zapisnik o obavljenim poslovima za potrebe inspekcije. Na zahtjev naručitelja izvodimo i dodatne ateste i mjerenja sustava.

Masnoće koje se svakodnevno talože u napi, filterima, motoru i odsisnim kanalima lako se zapale i velika su potencijalna opasnost za cijeli objekt kao i za osnovne higjenske uvjete. To je razlog zbog čega je napu potrebno redovito čistiti i dezinficirati, kao i sav ostali ventilacijski sustav – kanale, filtere i ventilatore.

Ventilacijski kanali i ventilator moraju se čistiti barem jednom godišnje a ventilacijski kanali iz prostorija kuhinje(kuhinjska napa i filteri) svakih tri mjeseca ukoliko se radi o objektima koji rade cijele godine.

U ugostiteljskim objektima koji rade sezonski čišćenje je potrebno obaviti prije početka i nakon prestanka rada ugostiteljskog objekta.

KONTAKTIRAJTE NAS – POŠALJITE UPIT
Čišćenje napa i ventilacija
Minimalni tehnički uvjeti - ATEST MAG