Vatrogasni aparati

Početna stranica » Vatrogasni aparati
Vatrogasni aparati 2021-11-18T20:56:58+00:00

Vatrogasni aparati

Vatrogasni aparati

Servis i prodaja vatrogasnih aparata

Svi poslodavci dužni su osigurati dovoljan broj vatrogasnih aprata. Broj potrebnih vatrogasnih aparata ovisi o djelatnosti koja se obavlja u promatranom poslovnom prostoru, o materijalima i procesima koji se koriste unutar tog prostora te o površini prostora.

Za Vas osiguravamo sljedeće usluge:

Servis vatrogasnih aparata
Periodički pregled vatrogasnih aparata
Prodaja vatrogasnih aparata
Vježbe rukovanja s vatrogasnim aparatima

KONTAKTIRAJTE NAS – POŠALJITE UPIT

ODRŽAVANJE VATROGASNIH APARATA

Redovni pregled obavlja korisnik aparata, a periodični pregled i kontrolno ispitivanje ovlašteni servis. Pravilno održavanje/servisiranje vatrogasnih aparata ključno je za njihovu ispravnost i učinkovitost prilikom upotrebe. Redovito održavanje provodi se sukladno uputi proizvođača i Pravilniku o održavanju i izboru vatrogasnih aparata.

Prepustite nama vođenje evidencije o datumu isteka vatrogasnog aparata. Uz pomoć našeg informatičkog sustava pravovremeno ćete biti obaviješteni o potrebnom periodičkom servisu.

PRODAJA VATROGASNE OPREME

Sukladno našem dugogodišnjem i stručnom iskustvu nudimo vam više tipova vatrogasnih aparata.

Ovlašteni smo distributer najpoznatijih hrvatskih i svjetskih proizvođača vatrogasnih aparata Sukladno Pravilniku o vatrogasnim aparatima (NN br. 101/11 i 74/13) za vas možemo izraditi izračun o potrebnom broju, vrstama i veličinama vatrogasnih aparata koje se određuju se u skladu s razredom požara koji može nastati, površinom požarnog sektora i proračunom specifičnog požarnog opterećenja požarnog sektora.

Zaštita od požara - Vatrogasni aparati - ATEST MAG d.o.o.
Zaštita od požara